MATHILDE TOUSSAINT QUARTET

Mathilde Toussaint Quartet s’ha deixat veure últimament en diversos festivals de jazz a França, com el Crest Jazz Vocal o el Poet-Laval Festival de Jazz, així com també en els escenaris jazzístics de Catalunya, com la Nova Jazz Cava de Terrassa, el Jazz Club o el Jamboree.

Mathilde Toussaint, jove cantant i capdavanter de la formació, impressiona pel seu gran domini vocal.

Amb tot just 22 anys d’edat és una de l’últimes aparicions destacades entre els nous cantants de jazz, amb un caràcter i una personalitat molt propis i originals; tant per les seves interpretacions com per les seves improvisacions i les seves composicions.

23.07 22:30H
LUNA COHEN

Després d’iniciar la seva trajectòria professional a Catalunya, la cantant Luna Cohen (Belo Hori-zonte) s’estableix a Londres on porta des de  l’any 2014 actuant en diverses sales, clubs i teatres, i treballant en nous projectes amb múltiples artistes de l’escena de jazz i world music del Regne Unit.

November Sky (Temps Record-2016) és una representació extraordinària del continu viatge musical de Luna Cohen, basat en una àmplia gamma d’infl uències que oscil·len entre el jazz, el pop, la salsa i l’afrobeat, sempre mantenint un sabor genuïnament brasiler. Un treball meravellós cantat en portuguès i anglès.

01.08 22:30H

Venda d' entrades:

The excitements

Venda d' entrades:

The Excitements és una banda barcelonina formada a principis de 2010, que a hores d’ara ja és la revelació de l’escena soul catalana actual. Miren a Memphis, a Detroit i Chicago, barrejant el rabiós R & B dels cinquanta amb el poder del so Stax dels seixanta.

Ho aconsegueixen gràcies a la so sticada presència i la portentosa veu de Koko Jean Davis, una vocalista d’origen moçambiquès establerta a la Ciutat Comtal que desborda passió en cada estrofa, i que sembla una explosiva barreja d’Etta James, Tina Turner i  fins i tot James Brown. L’acompanya una banda que es té ben apresa la lliço.

05.08 22:30H
saphie wells & the swing cats 10.08 22:30H

Venda d' entrades:

Saphie Wells & The Swing Cats ens presenten un repertori de swing recordant temes clàssics del jazz en format acústic i original. Amb la càlida i melodiosa veu de Saphie Wells, acompanyada de tres grans instrumentistes, repassaran temes d’artistes com Billie Holiday, Ella Fitzgerald o Chet Baker.

Rossy & Kanan quartet

Venda d' entrades:

El bateria, pianista i vibrafonista Jordi Rossy i el pianista Michael Kanan,  dos màxims exponents del jazz actual, coneguts per molts per la seva col·laboració amb músics com Brad Mehldau, Jane Monheim o Wayne Shorter,  presenten un tribut al gran  George Gershwin.  Amb Putter Smith al baix i Jimmy Wormworth a la bateria,  dos músics de la generació de hardbop,  han enregistrat el disc Gershwin, on interpreten clàssics de George Gershwin com Summertime o Rhapsody in Blue d’una manera fresca i nova. Un concert únic i imprescindible.

18.08 22:30H

Ctra. Torroella a Parlavà, Km 0,5, Gualta.

INFO I RESERVES:  677 458 854

massorrer@massorrer.cat

www.massorrer.net

HORARIS:

Restaurant (cuina): 20:30h a 23:15h

La Carpa: 20:00h a 04:00h

Tots els dies de la setmana