Aniversaris i esdeveniments

PICTOGRAMA_BODAS

Bodes i
Pre-bodes

Sense dubtes, Mas Sorrer és lloc únic on la naturalesa, la música i la cuina de producte s’uneixen per crear bodes d’insomni. Al mig de la plana de l’Empordà i entre camps i girasols, el nostre espai es converteix en un marc natural incomparable per envoltar de màgia el vostre gran dia.

Totes les celebracions disposen d’assessorament en l’organització i el protocol de la boda, així com la possibilitat de la personalitzar de tots els detalls de la teva boda.

bodes-011220
ShootingInspo-MasSorrer-011220-HD (684)
PICTOGRAMA_CUMPLE

Aniversari

Que comenci la festa! Tant si compleixes els 25, els 35 o els 45 o com si simplement vols celebrar el teu aniversari a lo gran o fent-lo memorable, a Mas Sorrer et garantim una festa inoblidable. Qualsevol dels nostres espais serà un lloc idoni i el nostre equip cuidarà tots els detalls. Els nostres menús de grups s’adaptaran a la vostra celebració. 

PICTOGRAMA_GIRASOL

Esdeveniments
Corporatius

Organitza el teu gran esdeveniment a Mas Sorrer, des de sopars, team buildings, celebracions, llançaments o exposicions de producte, gravacions de spots, etc. El nostre espai serà un lloc ideal per acollir els teus esdeveniments, t’acompanyarem a dissenyar, planificar i produir els esdeveniments per a al teva empresa.

shootingInspo-massorrer-011220-hd
banner-cat