Espais

PICTOGRAMA_COCKTAILS

Barra + Cocktail

La barra del Mas Sorrer és tota una icona de l’Empordà. L’emblemàtica barra hexagonal compta amb 15 anys d’història servint els millors combinats i gira-sols de la zona.

PICTOGRAMA_COPA

Pub

Un espai on us trobareu ben resguardats de la tramuntana de l’empordà, trobem l’àrea de dj i pub, una zona de ball on moure l’esquelet al millor ritme i amb unes vistes que no deixaran indiferents a ningú, també inclou futbolins, billars i tv’s per veure el futbol sempre que la pilota gira.

SUNSET

Sunset

Des de fa anys el mas es un espai de referencia de l’empordà, quan cau el sol el sunset es un espai màgic on degustar els millors còctels acompanyats de música i bona companyia.

La nostre terrassa per gaudir de les vistes de l’hort s’ha tornat un clàssic de la posta de sol. Bon ambient, música i naturalesa acompanyen aquest espai del Mas on cada dia el cel dibuixa un color diferent. Apropa’t per veure les postes de sol amb la parella o els amics, no t’en penediras!

BURGUER

Hort

On plantem tot el producte de temporada de la millor qualitat per oferir-vos aliments de km 0 amb sabors únics.

MUSICA

Escenari

L’escenari és un espai polivalent amb una capacitat de 2000 persones. Envoltat de camps i arbres trobem un espai que permet celebrar des d’un gran concert, una classe de ioga, un casament o un gran banquet. També podem organitzar qualsevol activitat que vulgueu celebrar, així que no dubteu en preguntar-nos.