Les nits al Mas Sorrer

PICTOGRAMA_MUSICA

Concerts

Els artistes que passen per la casa deixen petjada i ben forta. El nivell és massa top i l’energia que porten al Mas es contagiosa! El Sunflower Festival torna per quedar-se i portar als dijous d’estiu els artistes nacionals per fer-nos gaudiu de la cultura musical a l’empordà. Aquest any presentem a: Sra. Tomasa, Pau Vallvé, Gertrudis, Sopa de Cabra, Delafé, Muerdo, Juanito Makandé, Tu Otra Bonita.

Elm.Murcia_MASSORRER-627
img
PICTOGRAMA_FIESTA

Festa

Cada divendres i dissabte nit el Mas Sorrer s’omple de musica, bailoteos i diversió. Cada any assegurem que hi hagin diferents estils musicals i el millor ambient per venir a divertir-te amb els teus amics. Pista de ball, bona música, bon ambient i els millors combinats són el super plà de cada cap de setmana al Mas.

PICTOGRAMA_HUMOR

Monòlegs

Les nits d’estiu del Mas acompanyades dels millors monologuistes del moment, a qui no li ve de gust passar una nit plena de rialles? Benvingut a les nits golfes de Mas Sorrer, on portem els millors espectacles comics nacionals per tal de que riguem tots junts amb les seves bromes.

nits
img
PICTOGRAMA_MUSICA

Delirium

Les nostres mítiques sessions de djs on cada diumenge tindrem programats als millors, d’aquests que fan que no sàpigues quan marxar i no paris de vibrar. Cada diumenge d’estiu, de la mà d’Electrona Grup, organitzem el Delirium Festival, una experiencia cultural, gastronòmica i musical on venen els millors dj’s d’electrònica nacionals i internacionals.

banner-cat