Restaurants

Un espai màgic

slider1

Enmig d’un dels paratges més bonics, L’Empordà, es troba el Mas Sorrer. Envoltat de camps, horts i pomeres, neix aquest espai màgic on sembla que tot és possible.

slider2

L’ombra del Montgrí, la frescor del Ter i la brisa del mar fan d’aquest Mas un dels locals de referència de la zona. Actualment el Mas disposa de dos restaurants, barra, cocteleria, escenari amb grans concerts i sessions de DJ.

slider3

Quan arriba l’estiu el Mas Sorrer ofereix una amplia programació; des de música en directe, cinema a la fresca, sessions de DJ, Yoga, i molt més…

logo-flor

Restaurants

foto_massorrer

Mas Sorrer

Un restaurant de cuina de producte, treballant amb matèria de proximitat i temporada. El xef busca la senzillesa per oferir al comensal l’oportunitat de degustar sense complicacions “si és bo, millor no emmascarar-ho”.

Sense formalismes i fugint del protocol clàssic, es busca oferir al client un tracte cuidat i pròxim.

Capacitat: 140 comensals

foto_arroseria

Arrosseria

L’arrossería és un restaurant d’estiu, un espai que ens apropa als camps d’arròs de Pals per servir-nos les millors paelles amb aquets grans. Es podran degustar arrossos de marisc, carn i vegetals a més de petits plats cuinats a planxa i tapetes.

L’arrossaria disposa d’una barra de mercat i cuina oberta. Tot el restaurant és exterior.

Capacitat: 140 comensals

logo-flor

Programació

logo-flor

Altres Espais

slider21

Dj àrea

Prop de la barra de còctels on podrem degustar els millors mojitos i més… trobem la DJ àrea, una zona de ball que ens permetrà moure l’esquelet al millor ritme i amb unes vistes que no deixaran indiferents

slider22

Barras & còctels

Des de fa anys el Mas és un espai de referencia a l’Empordà. Quan cau el sol el Mas és un local màgic on degustar les millors còctels acompanyats de música i bona companyia

Horari:
19:00h – 03:00h (setmana)
18:00h – 05:00h (Horari especial)

slider23

Escenari

L’escenari és un espai polivalent amb una capacitat de 900 persones. Envoltat de camps i arbres trobem un espai que permet celebrar d’es d’un gran concert, una classe de ioga un casament o un gran banquet.

slider24

Vinyasa Yoga

Una pràctica de Yoga enmig de la naturalesa adaptada a qualsevol nivell amb un deliciós Brunch elaborat al restaurant del Mas Sorrer amb productes ECO, sucs naturals, infusions de la mà de @almateas, tastets dolços i salats. Desconecta, cuida’ t i omple’ t d’ energia. Una experiència healthy que et farà vibrar!!!

claudia-mas
logo-flor

Bodes

bodes-home

L’escenari és un espai polivalent amb una capacitat de 900 persones. Envoltat de camps i arbres trobem un espai que permet celebrar d’es d’un gran concert, una classe de ioga un casament o un gran banquet.

L’escenari és un espai polivalent amb una capacitat de 900 persones. Envoltat de camps i arbres trobem un espai que permet celebrar d’es d’un gran concert, una classe de ioga un casament o un gran banquet. Prop de la barra de còctels on podrem degustar els millors mojitos i més… trobem la DJ àrea, una zona de ball que ens permetrà moure l’esquelet al millor ritme i amb unes vistes que no deixaran indiferents.

logo-flor

Els nostres productes

logo-flor

Galeria d’imatges

mes
foto-bot